Ook voor Haaren, nog een keer de schouders eronder

Nog één keer de schouders eronder. Ook voor Haaren.

Woensdag 21 maart gaan we weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Voor ons als inwoners is dit de laatste keer als zelfstandige gemeente. We gaan opsplitsen en gaan als dorp Haaren naar de gemeente Oisterwijk. Dit willen we zo soepel mogelijk laten verlopen.
Het college en de raad hebben een goed en gezond financieel beleid gevoerd. We staan er gelukkig financieel goed voor.

De afgelopen jaren is er vooral door toedoen van Samenwerking’95 veel gerealiseerd in ons mooie dorp. U hebt het allemaal kunnen zien en meemaken, maar ik zal u wat voorbeelden geven van wat er zoal is gerealiseerd.
De nieuwe brede school de Sprankel met een sporthal, Woonvoorziening ’t Heem, een kunstgrasveld voor Nemelaer, reconstructie van Langeweg, het Eind en de Driehoekweg en onlangs ook nog de Roonsestraat. En wat te denken van de woningbouw voor starters en doorstromers in De Tiend, de start van de bouw voor senioren aan het Leypad, Wijngaert III, Boerenbond en woningen op locatie Boeke Heesters. Veel woningen zijn energieneutraal.
We zijn trots en ook blij dat we als dorp erg mooi en aantrekkelijk zijn geworden.

We zijn er nog niet, want we willen ons dorp netjes overdragen.
Leefbaarheid staat voor ons op de eerste plaats.
De plannen om te komen tot een nieuwe Den Domp gaan we ondersteunen. Ons gemeenschapshuis is enorm verouderd en gedateerd. Dus daar moet flink wat aan gebeuren. We starten met woningbouw in 2019 op locatie Beekdal (o.a. voor senioren).
We houden maatwerk bij loket wegwijs voor WMO, jeugdhulp en werk.
Maar als u echt wilt weten wat onze plannen zijn, dan kunt u dit teruglezen op onze website www.samenwerking95.nl of in de verkiezingsfolder welke in maart bij u wordt bezorgd.

Samenwerking’95 is al vele jaren een goede, betrouwbare lokale partij. Wij willen ons dorp netjes overdragen.

Beste inwoners, gaat u de schouders er ook onder zetten en ga a.u.b. stemmen op 21 maart.

Samenwerking’95 voor een goede toekomst voor ons mooie dorp Haaren.

Thijs Reijnen, lijst 1 nummer 4