www.samenwerking95.nl vernieuwd

www.samenwerking95.nl vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van Samenwerking’95! Zoals je kunt zien hebben we de site in een nieuw jasje gestoken. Naast het nieuwe uiterlijk hebben we ook de inhoud opgeschoond en geactualiseerd.

Wat kan ik allemaal vinden op samenwerking95.nl?

  • Over S’95: hier vind je onze missie en de personen die namens de partij actief zijn als raadslid, wethouder en binnen het bestuur.
  • Standpunten: hier proberen wij met enige regelmaat de standpunten van de partij op enkele grote thema’s weer te geven zodat onze leden, kiezers en overige burgers van de gemeente weten hoe wij als partij tegen dit thema aankijken.
  • Columns: hier zijn alle columns terug te vinden.
  • Actueel: dit is de startpagina van de website. Hier kun je de actuele berichten van de website vinden.

Als S’95 willen wij de website gebruiken om te laten zien waar wij als politieke partij mee bezig zijn, want ook wij realiseren ons dat de (Haarense) politiek niet altijd even zichtbaar is. Als we inwoners geïnteresseerd en betrokken willen houden bij de lokale politiek  zullen we met enige regelmaat iets van ons moeten laten horen. Een actuele website én het gebruik van social media, Facebook en Twitter in ons geval, kunnen in het digitale tijdperk niet meer ontbreken.

Wat kan en komt er niet op de nieuwe website.

  • De website zal helaas niet 24/7 actueel zijn. Wij doen ons best om meerdere keren per maand de site bij te werken op actuele onderwerpen.
  • Wij hebben er bewust voor gekozen om geen reactiemogelijkheden op de website te bieden. Waarom? Om de volgende redenen: het beheren van reacties is heel tijdsintensief. Een reactie of vraag vraagt vaak om een snel antwoord of de reactie is dermate ongepast dat deze naar onze mening verwijderd dient te worden. Helaas hebben wij momenteel deze tijd niet, vandaar dat wij geen reactiemogelijkheden bieden. Wij staan natuurlijk wel open voor vragen, opmerkingen of reacties! Dit kan persoonlijk door ons aan te spreken of via de mail, klik in het menu op ‘contact’ voor onze actuele contactgegevens.

Wij horen graag wat jullie van de website vinden. Mis je iets of klopt er iets niet? Laat het ons weten. Klik in het menu op ‘contact’ voor onze actuele contactgegevens.