Marcel Nelissen

Marcel Nelissen

Graag wil ik, Marcel Nelissen, mijzelf aan u voorstellen.

In 1952 ben ik geboren in Udenhout. Hier heb ik de kleuterschool en later ook de lagere school gevolgd. Zoals ik mij nog kan herinneren was dit een mooie tijd, wel vond er in oktober 1963 een voor mij nare gebeurtenis plaats, namelijk het onder de trein komen van mijn zus en broer, dit is iets dat je nooit vergeet. Na de lagere school ben ik naar de toenmalige L.T.S. aan de Spoorlaan in Tilburg gegaan.

Na deze met succes te hebben afgesloten, ben ik in Udenhout gaan werken bij Jos v.d. Bersselaar constructie en tevens weer vervolgopleidingen gaan volgen. Bij dit bedrijf werk ik nu nog met veel plezier, maar heb dit in al die jaren gedaan. In mijn sportieve jaren was ik eerst ruiter in Udenhout. Later werd ik voetballer bij V.C.B. in Biezenmortel, waar ik nog steeds lid van ben, mede door de warmte die daar heerst.

Wat de politiek betreft ben ik eerst lid geweest van de lokale partij Algemeen Belang uit Udenhout, tot de herindeling van 1997. Daarna heb ik doelbewust weer gekozen voor een lokale partij en wel S’95. Lokale partijen staan toch dichter bij de bevolking. Dit is ook mijn insteek waarom ik de politiek ben ingegaan, het iets willen doen voor onze bevolking, op allerlei gebied, want alles heeft toch met elkaar te maken. De politiek binnen de Gemeente Haaren bevalt mij over het algemeen prima. Wel zou het voor de raad, en voor de tribune, fijner zijn als er wat zakelijker en directer vergaderd wordt, en niet het woord willen voeren om jezelf te willen horen. Dit met name over zaken die als het ware afgehamerd kunnen worden.

Dit is wat over mijzelf. Wilt u mij ergens over benaderen, dit kan altijd! Zie hiervoor de website of spreek mij direct aan.